TERUG VAN WEGGEWEEST

Lieve mensen allemaal.

Twee kleine jaren ben ik er even tussenuit geweest. Een paar jaar kan veel veranderen. We wonen nog steeds in hetzelfde huis, maar hebben er een lieve labradoodle en een prachtig zoontje bij รฉn er hangt een ring rond mijn vinger ๐Ÿ™‚ .

Jah, we zijn er snel op vooruitgegaan!

Daar ik jullie vroeger in het Engels aansprak doe ik dat nu in mijn moedertaal -komt misschien omdat ik nu mama ben geworden-. De onderwerpen zijn lichtelijk veranderd, maar de rode draad van het verhaal blijft hetzelfde!

Mijn job als model doe ik nog steeds, die passie voor mode krijg je er bij mij niet uit ๐Ÿ™‚ . Ik hou nog altijd van alles wat mooi is, ik blijf ook maar interieur sh*t kopen en zet soms heel mijn huis op z’n kop om het allemaal weer een nieuw plekje te geven. Eigenlijk is er veel hetzelfde gebleven, maar toch voelt het allemaal een beetje anders aan, zo met een baby’tje erbij.

Maar ik ga jullie terug meenemen in mijn leefwereld. Overal waar ik me goed voel, voel ik me thuis. Dus ik neem jullie graag overal mee.

Zo, veel lees- en kijkplezier!

Hier een klein overzichtje van wat jullie gemist hebben ๐Ÿ˜‰ .

 

 

 

 

 

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s