ZOMER

Het is weeral bijna voorbij, de zomer. Jammer. Toen het zonnetje vorige maand scheen zijn we voor twee weekjes naar de Cote D’Azur geweest. 1200 km Autoroute Du Soleil met een babytje van zes maanden. Eigenlijk viel het al bij al goed mee. We zijn om 5u ’s nachts vertrokken, Theo was nog in dromenland dus hebben we een mooi stukje kunnen rijden, en vier lange stops later zijn we in de donker aangekomen, dus we hebben Theo terug al slapend kunnen wegleggen.

De eerste dagen waren een hel met onze kleine prins, hij kon maar niet gewoon worden aan de warmte en het vakantie ritme. De slapeloze nachten brachten ons niet meteen in goede stemming ๐Ÿ˜ฆ . Na drie dagen konden we eindelijk samen genieten. Zwembad dagjes waren Theo’s favoriet, in tegenstelling tot gaan eten ’s avonds, dat kon hij toch iets minder goed aan dan toen hij vier maanden oud wasโ€ฆ Strand dagjes konden er ook wel mee door. Met die kleine schattige handjes en voetjes trappelen in de zee!

En Ohjah, hij kan kruipen. Iets sneller dan we allemaal verwacht hadden. Ik dacht nog even te kunnen genieten van het plat baby’tje, maar neen, hij vond het zonodig om op handen en knieรซn alles onveilig te maken.

Na onze buggy van Bรฉbรฉcar was het reisbedje van Aeromoov een topaankoop, wat zijn we blij dat we daar toch goed in geรฏnvesteerd hebben. Van babymateriaal gesproken, de babycook en staafmixer -hij slikt nog geen fruitpapbrokjes- had ik maar meegenomen en geluk want dat potjeseten was geen succes!! Na heel veel lekkere maaltijden en veel fruitpap was het einde van ons verlof snel in zicht. Na thuiskomst heeft Theo zich twee weken moeten aanpassen aan het thuis ritme -jah, wie niet?!- . Jammer dat het zonnetje in Belgiรซ niet veel meer tevoorschijn is gekomen. Hopelijk komt er een mooi voorjaar en kunnen we weer snel op reis ๐Ÿ˜‰ .

BewarenBewarenBewarenBewaren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s