SLAAP THEO SLAAP

Was het maar zo eenvoudig… Een liedje zingen, boekje voorlezen, schaapjes tellen… Maar neen. Onze lieve kleine Theo heeft het nogal moeilijk met slaap. Ik weet niet goed of hij überhaupt wel veel slaap nodig heeft. het lijkt wel alsof zijn batterijen nooit moeten worden opgeladen. En als ze worden opgeladen, zijn ze na 30 minuten terug vol. Trouwens, moesten jullie me kunnen aanwijzen waar de batterijen zitten bij die kleintjes, laat maar weten, dan haal ik ze er af en toe wel eens uit. 😉 Gewoon even PAUZE.

De nachten zijn wel al verbeterd. Na alles te proberen zijn we zeer inventief moeten zijn, we hebben een nieuwe kamer getoverd. Een klein gezellig kamertje, met een klein babybedje (géén meegroeibed), kussens en veel knuffels heeft hem toch rust gegeven. Het alleen inslapen lukt nog steeds niet, maar we hebben voorlopig een compromis gesloten. Theo mag inslapen bij ons en als hij in dromenland is, verplaats ik hem zachtjes naar zijn eigen bedje. Ik leg hem dan ook op zijn buikje en dan slaapt ie verder als een roosje. Wel mét Aerosleep matrasje én hoeslaken! Af en toe wordt hij toch eens wakker -door droompjes en alleen zijn angst-, maar dan proberen we hem toch alleen te laten, dat gehuil duurt gelukkig maar een kwartiertje en dan slaapt hij gewoonlijk gewoon terug verder.

Het is niet gemakkelijk en de slaap probleempjes zijn de wereld nog niet uit, maar elke goede nacht die we hebben, hebben we.

Als hij dan ’s morgens zijn donkere kijkers opent, dan smelt ik telkens weer opnieuw en dan vergeet je alweer hoe kort de nacht is geweest.

Zo, nu gaan we samen een dutje doen in de zetel… Allé, een powernapje van 15 minuten…. 😉

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s