BABIES ONLY

Amai, als je denkt dat je een gat in je hand hebt zonder kids, dan wordt dat gat gigantisch mét kids. Nieuwe kleren kopen voor mezelf stond al hoog op mijn todo-list, laat staan dat je er dan nog zo een kleine schattigaard bijhebt.

Theo kan gelukkig zelf nog niet beslissen wat hij zal aantrekken en neem ik dus graag de leiding in het samenstellen van zijn garderobe.

Een jongetje aankleden is volgens mij net iets lastiger dan een meisje, maar van zodra je je merkjes en winkels een beetje gevonden hebt, wordt het een plezier 🙂 !

Winkels bezoeken doe ik niet vaak wegens tijdsgebrek, daar online shopping dus dé oplossing is! Alle leuke winkels hebben intussen ook alles online beschikbaar. Zie maar naar Pluk And Paloma en De Blauwe Kapitein.

Ons kleintje is een lange en smalle dus de maten kloppen meestal niet voor hem en de broeken zijn vaak te kort. Kniebroeken zijn bijvoorbeeld een goede oplossing 😉 uitkijken naar de zomer dus! Laat die korte sponzen broekjes maar komen!

Ik heb al veel merkjes leren kennen, maar heb zo wel mijn top 5. De merken zijn -laat ons zeggen- speels, kleurrijk en een beetje alternatief. Gecombineerd met wat basic stuks zijn ze super leuk! De kleertjes zijn ook vaak unisex en te verkrijgen in de kleinste maatjes en überschattig! En oh, die onesies, ik krijg er maar geen genoeg van…

Mini Rodini, Bobo Choses, Maed For Mini, Tiny Cottons en The Animals Observatory

Kennen jullie nog toffe merken en winkels?

http://www.plukandpaloma.com

http://www.deblauwekapitein.be

http://www.minirodini.com

http://www.bobochoses.com

http://www.theanimalsobservatory.com

http://www.tinycottons.com

http://www.maedformini.com

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s