Pure magie

Zijn jullie al afgereisd naar een plek waar de natuur nog puur en magisch is? Awel, ik wel! En dat maar 800km van hier. Het prachtige Cornwall is de perfecte getaway als je maar een paar dagen hebt en je je wilt laten overmannen door prachtige natuur en magische afgelegen plekjes die onbewoond lijken.

Ik heb het geluk dat ik door mijn job plekken leer kennen waar ik anders waarschijnlijk nooit zou komen, maar ik deel deze maar al te graag met jullie.

De weg ernaar toe duurt wel even omdat er geen rechtstreekse verbinding is, maar als je in London geraakt met trein of vliegtuig, kan je perfect een korte vlucht nemen naar Newquay. Ook met de trein is het gemakkelijk. De rit duurt wel veel langer.

Voorlopig ben ik maar op een paar plekken geweest. Ik hoop dat ik er nog meer mag ontdekken. Dichtbij de luchthaven kan je logeren in een bijzonder gelegen houten hut ‘Firefly Trebudannon’, dichter kan je niet komen bij de natuur. Ook heel erg romantisch ๐Ÿ˜‰ .

Falmouth is een uur gelegen van de luchthaven en daar is een mooi -authentiek- hotel ‘Merchants Manor’. Van daaruit kan je verschillende plekken bezoeken, het stadje zelf is zeker ook de moeite waard!

Als je verder gaat, kom je Widemounth bay tegen. Dit is uitzonderlijk mooi! Stenen stranden, ruwe natuur en prachtige verlaten plekjes. Het verblijf in ‘The Beach Hut’ Millook was onbeschrijflijk. Het eindeloze zicht en ruwe geluid van de zee was magisch!

Nog meer van die prachtige plekken kunnen jullie vinden op http://www.uniquehomestays.com

Zeker een bezoekje waard!

Vergeet wel je laarzen niet! Kan van pas komen ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s