BEST.DAY.EVER

Absoluut JA! Zo klonk het en zo werd het officieel. Op zich maakt het weinig verschil om te trouwen als je al een kleintje hebt rondlopen, maar toch, ik keek er enorm naar uit om als Mevrouw door het leven te gaan en dezelfde naam te dragen als mijn liefje en kindje. Ook moet ik wel toegeven dat de naam die ik gekregen heb, niet misstaat ;). Heel content mee!

Oh wat was het een leuke dag! Er zijn mensen die naar verre oorden reizen om zon en warmte te verzekeren. Awel bij ons was het niet nodig. Bakken, braden en zweten in 30 graden. Als typisch weer-klagende Belg mag ik wel even toelichten dat ik het net te warm vond, maar goed, beter dát, dan regen.

Het weer heeft er wel voor gezorgd dat ik nog volledig heb ‘moeten’ wisselen van tenue. Niet erg. I said yes to the perfect dress from Carrément te Gent. Een pittig, luchtig, wit kleedje die uitzonderlijk goed bij me past.

Aangezien we al een kleintje hebben, vonden we het niet noodzakelijk om de traditie van ‘apart slapen voor het huwelijk’ van toepassing. Daarentegen hebben we wel gekozen voor het apart toekomen bij het gemeentehuis. Ik had de eer om door mijn papa te worden weggebracht in zijn mooie oldtimer.

Daar in het gemeentehuis moest ik wel eens een traantje wegpinken en werd er wel eens goed gelachen, maar gelukkig waren onze teksten niet moeilijk en konden we na 15 minuten als getrouwd koppel het gebouw verlaten.

Dan konden we eindelijk gaan ‘toasten’! Er was veel volk. Er waren allemaal mooie mensen. Er waren alleen maar blijde gezichten. Er is enorm veel gedronken. Er werd lekker gegeten en de namiddag werd een lange gezellige avond.

Het kon niet beter zijn. Voor mij was het perfect. Om nooit te vergeten. En vooral om niet te vergeten, is dat ik super gelukkig getrouwd ben met de man van leven. En ook nog eens met de beste papa ter wereld!

Xoxo

Mijn tenue by Carrément te Gent.

Pieter-Jan zijn tenue by Wellens te Herentals.

Ringen werden ontworpen door Julien Jewelry te Gent.

Mijn haar werd verzorgd en gecoiffeerd door Clientology te Antwerpen.

De prachtige bloemen komen van Stek by Annelies Van Sant.

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s