Zomer

Allé, de zomer is weeral voorbij. Weggevlogen zoals al de mooiste momenten altijd voorbij vliegen. Het is toch wel goed geweest hé. En we gaan niet klagen over een hittegolf want eigenlijk is het toch nog niet zo verkeerd die hete zomeravonden.

Als kersvers getrouwd koppel (mét peuter) vlogen we direct naar een extreem mooi eiland in de Indische Oceaan. Mauritius. We hadden het al lang vastgelegd en keken er dus enorm naar uit. We moesten wel eerst 10 lange vlieguren overbruggen, maar we waren het snel vergeten toen we met onze blote voeten de paradijselijke witte stranden bewandelden. Zo mooi zeg. Echt zoals in de boekskes. Veel over de bezienswaardigheden kan ik niet vertellen, want zoveel was er eigenlijk niet te zien. We hebben een auto gehuurd en LINKS gereden. Hebben we wel handig gebruik van kunnen maken want zo kan je het eiland op eigen tempo goed verkennen. Verder dan Casela World of adventures en Botanic garden zijn we wel niet geraakt. Maar dat stoorde ook niet want we verbleven in een huisje op zeven minuten van een waanzinnig gezellig strandje ‘La Plage’. Daar konden we gezellig vertoeven en lekker eten. Aangezien de nacht daar al valt om 18u én onze peuter meewas moesten we vooral opteren voor dag activiteiten. Gelukkig is een peuter snel tevreden met zand en een schup. En eigenlijk hebben wij ook niet meer nodig. Allé, zonder de schup dan wel.

We waren na 14 dagen goed uitgerust en zeer gelukkig. Een geslaagde vakantie zat erop en we waren blij dat België ons dan nog een mooie vakantie heeft gegeven in 30 graden.

De twee maanden zomer vlogen voorbij. Nu mag het van mij herfst worden. 🙂

Xoxo

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s