ALLEMAAL MEISJES

Na drie weken ben ik eindelijk bekomen van mijn onwaarschijnlijk fijne, leuke, zotte, toffe vrijgezellen feestje. Ik hoor de vraag al komen, waarom een BACHELORETTE ná je al getrouwd bent. Wel jah, wij zijn voor de wet getrouwd (part I) en we trouwen in intieme kring komende winter (part II). Dus ik was toch nog een beetje niet getrouwd toen we de vlieger opstapten.

Na 6 maanden spannend afwachten hebben de meisjes me met allés verrast! Van het begin tot het einde was alles geregeld! Thanks daarvoor ;)!

Aangekomen in Lisboa is ons dagje onmiddellijk begonnen met veel shotjes ‘weetikveeldrankmix’ te drinken. De afspraak was dat ik het niet mocht hebben over de hubby of de ‘puppy’. Ik heb veel moeten drinken… Niet zo erg hoor.

Zo dwaalden we de mooie stad in met een gietertje in de hand. Tussenin gestopt in Mercado de Ribeira om veel lekkers te eten en drinken.

Ik denk dat het wel de bedoeling was wat meer aan sightseeing te doen, maar eigenlijk hebben we de stad vooral shoppend leren kennen :).

Gepakt en gezakt kwamen we toe in de prachtige AirB&B. Gosh, wat zag die er mooi uit. Om dan te weten dat we 9 slaapplaatsen

nodig hadden… ook mét zeezicht en gezellig sallonetje. Wel was er niet zo veel plek om te koken voor zoveel man, maar niet nodig hé, want we gingen uit eten!

All fancy dressed up gingen we naar een gezellig plekje Decadente.

Misschien waren we wel té dressed up want de stad heeft veel hoogtes en laagtes en dat op hakken is wel een stevige workout ;).

Na het eten gingen we wat cocktails drinken in rooftop Pensao Do Amor. Om daarna te eindigen in de donkere ‘boîte’ LUX aan het water. Na heel wat stevige beats was het tijd om toch (eventjes) te gaan slapen want de dag lag eigenlijk al op ons te wachten.

De vroegste vogel onder ons maakte ons allemaal wakker om dan naar een zeer gezellig plekje Amelia Lisboa Café te trekken. Daar aangekomen moesten we eerst allemaal duizend foto’s nemenomdat het er allemaal zo mooi en yummie uitzag. De sapjes, koffies, bagels en pancakes waren uitmuntend!

Na lang tafelen waren we klaar voor nog een verrassing… een zeilboottocht!

Het was perfect! Boot zag er mooi uit, wij zagen er mooi uit en dat met prachtig weer, veel sangria en een fris Portugees briesje.

Na een stevig nachtje de avond voordien konden we het die avond niet zo lang trekken. We gingen wel eten in The Insolito, maar waren te uitgeteld om nog verder iets te doen.

Terug goed uitgeslapen konden we aan onze laatste dag beginnen. We aten wat lekkers in de buurt van onze B&B en sloten af met rond te hangen in de prachtige stad en dan toch nog wat te winkelen ;).

Het weekend ging veel te snel voorbij en voor we het wisten zaten we al op vlieger terug naar huis.

Het was fantastisch leuk en ik denk dat ik nu écht klaar ben om nog maar eens te trouwen ;).

With love.

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s