HIEPHIEPHOERA

Dag lief klein muisje,

Het is weer de tijd van het jaar om een briefje te schrijven naar jou.

Twee jaar geleden ben je in ons leven gekomen als een prachtig mensje! Al twee jaar ben ik mama en ben je de liefde van mijn leven! Die twee jaar zijn net zo snel voorbij gevlogen als je eerste levensjaar. Maar nu wel met een groot verschil dat we minder in een rollercoaster zaten, maar de kans hebben gekregen om al wat meer te zien van je prachtig persoontje! We hebben ook geleerd om nog beter mama en papa te zijn en we moeten nu al leren om je toch een beetje โ€˜los te latenโ€™. Los te laten in die grote wilde wereld. Eigenlijk doe je dat zeer goed. Je bent nog maar net van het baby af en je bent al een peuter en nu je net vertrouwd bent aan het peuter zijn, krijg je al de manieren van een kleuter… ๐Ÿ˜‰

Je hebt al zoveel geleerd op die twee jaartjes. Je bent van stappen, naar lopen overgegaan. Je kan je eigen bordje lekkers al naar binnen werken en je mondje zelf afkuisen. Je kan vlot vooruit met je driewieler. Je kan je beste honden-vrienden al te eten geven. Je kan al meer zeggen dan enkel โ€˜papaโ€™. Je wil vooral altijd je laarsjes aandoen en zelfstandig naar buiten gaan. Je wilt gewoon รกlles zelf beslissen. Je hebt een mond vol tandjes gekregen. Je hebt lange blonde haren, beetje meisjesachtig, maar zo ziet je mama het graag ;)! En nog zoveel meer!

Maar wat je vooral geleerd hebt is om je thuis te voelen en goed te voelen in ons liefdesnestje. Je hebt het vaak moeilijk om alle prikkels te verwerken, maar je weet dat je bij ons terecht kan. Voor altijd! Het is vaak niet gemakkelijk om te begrijpen wat er in je schattige hoofdje omgaat, maar we lukken er wel in. Op een dag. Blijf ons toelaten in je wereldje en dan geraken we er samen uit. Neem je tijd om groot te worden. Want als je klaar bent met peuter zijn, komt dat nooit meer terug.

We kijken er weeral zo naar uit om een nieuw spannend jaar te beleven. De โ€˜Terrible Twoโ€™ ;)! Hopelijk vliegt dit jaar iets minder snel voorbij en kunnen we nรณg meer genieten van elk klein moment.

Je bent een heel speciaal kindje en we zijn heel curieus wat we allemaal nog gaan meemaken met jou. Je bent ons hartendiefje en ons klein muisje. En ook dat voor altijd! We houden zielsveel van je. Van je kopje tot je ieniemieteentjes.

Ik ben zo dankbaar dat ik je mama mag zijn.

Ik hou van jou. Liefs, je mama.

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s